Uusi verkkokurssikauppa julkaistu!

Deego kouluttaa verkossa nyt nimellä Vidego. Ensimmäisessä vaiheessa julkaisemme omia kuva- ja videoalan verkkokursseja suomeksi mutta kakkosvaiheessa on tarkoitus mahdollistaa myös muiden myydä verkkokurssejaan Videgon kautta.

Videgon Hyviä videoita kännykällä -verkkokurssi on järjettömän kompakti, ainutlaatuinen ja Suomen konkreettisin kurssi. Kurssin käytyäsi osaat tuottaa laadukasta videota itse omilla laitteillasi, missä tahansa. Osaat myös polkaista sisällöntuotannon luomisprosessit käyntiin isommassakin organisaatiossa, sekä sparrata itseäsi tai organisaationne porukkaa paremmiksi esiintyjiksi.

Kurssi on jaarittelematon ja sisältää erittäin monipuolisesti esimerkkejä hyvistä ja huonoista kuvaustilanteista eri vuodenaikoina, jotta elämä olisi sinulle helpompaa. Se on ainutlaatuinen, sillä vastaavaa ei ole suomeksi missään. Kurssin kesto on 3 tuntia 15 min.

Miksi sinut videolle?
 

Jokainen on asiantuntija jossain asiassa ja fiksu vaikuttaja tekee siitä videon. Tänä vuonna 2020 asiantuntijatyö ja henkilöbrändäys mullistuu entisestään. Tähän asti kaikki ovat vain puhuneet videoista, mutta vain harva niitä tekee ja vieläkin harvempi oikeasti laadukkaasti. Vaikuttajaviestinnän kehityksessä videoviestinnällä on valtava imu. Kun alustasta riippumatta videoiden preferoitu katsomispituus on 15-30 sekuntia, ja samalla videoiden vaadittu volyymimäärä valtava, jokainen käsittää tämän: suurimmalla osalla ei ole mitään mahdollisuutta käyttää ulkopuolista tuotantoyhtiötä videomateriaalin tuottamiseen. Eikä siihen sitä tarvitakaan!

Me opetamme sinut kuvaamaan tarpeeksi laadukasta materiaalia itse. Kurssimme avulla SINÄ saat vallan itsellesi ja pystyt tuottamaan omilla laitteillasi sellaista materiaalia, joka ei hävetä!

Katso tämä mainosvideo! Se on muuten on kuvattu myös kännykällä, kuten 95% koko verkkokurssista. Hämmästyt miten hyvälaatuisia videoita voit tehdä oikeilla välineillä, pienellä vaivalla!

Käy myös lukemassa lisää Videgon-verkkokaupassa mitä kurssi pitää sisällään!

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle

© 2018 DEEGO